erektil dysfunktionOp til 30 millioner amerikanske mænd er ramt af ED, ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdomme (NIDDK). Prævalensen af ED stiger med alderen. ED påvirker kun fire procent af mændene i 50'erne, men næsten 17 procent af mænd i 60'erne. Desuden vil næsten halvdelen af alle mænd over 75 år lide af ED.

Selvom risikoen for ED stiger med alderen, er ED ikke en uundgåelig konsekvens af at blive ældre. Det kan være sværere at få en erektion, som du ældes, men det betyder ikke nødvendigvis, at du vil udvikle ED. Generelt jo sundere en mand er, jo bedre er hans seksuelle funktion.

Hvordan kan en mand få en erektion?

En erektion er resultatet af øget blodgennemstrømning i penis. Blodgennemstrømning er normalt stimuleret af enten seksuelle tanker eller direkte kontakt med penis.

Når en mand bliver seksuelt ophidset, vil musklerne i penis slappe af. Denne lempelse giver mulighed for øget blodgennemstrømning gennem penis arterier. Dette blod fylder to kamre inde i penis kaldet corpora og cavernosa. Som kamrene fyldes med blod, vil penis vokse sig stiv. Erektionen slutter, når musklerne slapper af og den akkumulerede blod kan strømme ud gennem penis årerne.

ED kan opstå på grund af problemer på ethvert stadium af erektionsprocessen. For eksempel kan penis arterier være for beskadiget til at åbne korrekt og tillade blod heri.

Hvad er symptomerne på erektil dysfunktion?

ED er defineret af en manglende evne til at få eller opretholde en erektion fast nok til samleje. Det har ingen andre symptomer.

Hvad er forventningerne til behandling af rejsningsproblemer?

ED behandlingerED er en behandlelig tilstand. Der er en række af ED behandlinger til rådighed. Den type behandling, der generelt afhænger af den underliggende årsag til ED.

Behandlinger for ED spænder fra rådgivning og livsstilsændringer til medicin og kirurgi. Hvis du lider af ED, er det vigtigt at tale med din læge. En læge kan hjælpe med at identificere årsagen til din ED og finde ud af den mest hensigtsmæssige behandling.

Fordi det kan være pinligt at diskutere ED, søger mange mænd efter behandlingsmuligheder online. Men ikke alle behandlinger er sikkert for alle mennesker. Du bør ikke selv ordinere for ED. Desuden er mange af de behandlinger til rådighed på internettet svindel. De kan ikke hjælpe din ED, og kan skade dit helbred. Det er derfor vigtigt at du altid opsøger din egen læge først, for at høre hvilken behandling han vil anbefale.

LevitraDanmark.com 2017