Simple ting som - kost, hvornår du har sex, og selv dit smøremiddel - kan hjælpe dig med at blive gravid hurtigere.

Hvis du er som de fleste par, der forsøger at blive gravide, ønsker du at blive gravid snarere før end senere.

At have et samleje så tæt som muligt på ægløsning hjælper afgjort. Men eksperter i fertilitet siger, at der er andre måder par kan øge deres fertilitet på. Et par enkle forholdsregler kan gøre den næste måned til den måned, hvor i vil sige: "Vi er gravide"

Hans Fertilitetsforstærker: Beskyt Dit Sperm

Beskyt Dit Sperm Ifølge Dale McClure, præsident for Den Amerikanske Forening for Reproduktiv Medicin, er det en god idé, at skifte til boksere i stedet for trusser, hvilket vil øge fertiliteten ved at holde de genitale temperaturer dernede, hvor der dybest set er en ammestuehistorie. Tidligere undersøgelser syntes at pege på boksere som et bedre valg, siger McClure. Men nyere undersøgelser har ikke vist en stor forskel.

Hvad med at udsætte testiklerne for andre varmekilder? Den Amerikanske Forening for Reproduktiv Medicin siger, at den kontrollerende temperatur ikke spiller en stor rolle i at fremme frugtbarhed. Nogle læger anbefaler dog at man holder sig væk fra visse kilder. For eksempel bør man undgå at sidde i et varmt karbad dag efter dag, siger McClure, selv om en mand ikke har kendte fertilitetsproblemer. I mindst én undersøgelse, viste gentagen eksponering for høje vandtemperaturer gennem boblebad eller varme bade sig at påvirke mænds fertilitet.

Alligevel har ingen forskning klart vist en sammenhæng mellem udsættelse for andre varmekilder og en mands frugtbarhed. En undersøgelse viste, at scrotalt temperaturer gik op hos brugere af bærbare computere, der holdt computeren på skødet og advarede om, at langsigtede eksponeringer for høje temperaturer kan skade sæd. En anden undersøgelse viste, at udsættelse for stråling fra mobiltelefoner vil kunne mindske sæd, der var blevet indsamlet fra deltagerne. Forskere i denne undersøgelse spekulerede på, om det at holde en mobiltelefon i en bukselomme kan påvirke sundheden af en mands sæd.

Mens undersøgelsen ikke var tilstrækkelig til at kunne bevise, at udsættelse for varmekilder kan skade sæd nok til at påvirke fertiliteten, siger McClure stadig at en mand, der ønsker at være en far, ikke burde holde sin bærbare computer på skødet i længere tid. Men med de ovenstående resultater, siger McClure at han er bekymret hvis man udsættes for for meget varme for ofte.

LevitraDanmark.com 2017