Min første oplevelse med Levitra var fremragende og det var begyndelsen af marts. Efterfølgende erfaringer viser, at det fungerer bedst med god visuel stimulation & en villig partner .. Siden da har jeg brugt det to gange - én gang når vi opholdt os ved et par venner - naturligvis ikke så meget visuel stimulering som en hustru klædt smarte, eller snarere end åbenlyst sexet. Det hjalp mig med at bevare erektion, men ikke noget som første gang. Vi var lidt ængstelige den næste gang, så for at genskabe første oplevelse, spillede min kone sin del ved at gå uden bh i baren og restauranten og det viste også en god bid af fustage i kort nederdel og strømper. En anden stor nat med vedvarende elskov og tre højdepunkter for mig.

- Morten Sørensen

Dette er det bedste, jeg nogensinde har taget.

- Peter Flemmingsen

Jeg tager 5 mg før seksuel aktivitet. Denne dosis producerer stærke erektioner. Milde bivirkninger er tolerable (rødmende fornemmelse, mild maveonde). Godt produkt.

- Peter Hansen

Efter at have taget en pille inden for en halv time, var jeg oprejst og hårdt, havde sex og kunne holde ud, til hendes overraskelse. Besluttede at fortsætte med at fjolle rundt, da jeg fandt det let at blive oprejst, og det fortsatte hele dagen ind om natten og ind til den næste dag. Jeg var meget tilfreds med resultaterne.

- Thomas Larsen

Jeg brugte denne magisk pille, selv om det er lidt dyrt, og alt hvad jeg kan sige er, at det reddede mit ægteskab og gav mig selvtillid igen.

- Peter Ranum

Jeg er nødt til at tage Levitra ved middag og det vil virke natten igennem. Hvis jeg venter mere end 4-5 timer, får jeg en stærk erektion, men det ebber ud under sex. Stadig har jeg øjeblikke af fiasko, men disse kan næsten altid henføres til nogle eksterne begivenheder eller andet. Jeg er meget tilfreds med det.

- Kasper Holmgaard

Det virkede et par gange, men tredje gang synes jeg ikke at det virkede ligeså godt. Det kan være min krop vænner sig til det.

- Flemming Johnson

Jeg er i 70’erne og har fundet ud af, at mine erektioner begyndte at komme og gå under sex. Jeg havde tidligere forsøgt Viagra og havde en migræne næste dag. Min erfaring har varieret ... Nogle gange er virkningen god og nogle gange er den ikke så god. Der er en sammenhæng mellem nasal og erektionens kvalitet. Ingen gevinst uden smerte! Jeg har tænkt mig at prøve at tage det lidt hurtigere, og se, om det gør det mere pålideligt.

- Casper Dysgaard

LevitraDanmark.com 2017